Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/10/16 Cinquè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Quina mandra, començar un repte després d'un divertit dinar familiar, la veritat és que entre el bon àpat i la celebració amb cava, tenia més ganes de fer la migdia que de pedalar.
Surto de Sant Feliu de Guíxols amb la btt. Els primers 30 quilòmetres són amb llum de dia. Faig camí pedalant per les vies verdes, fins a Amer que paro a sopar, km 72, on demano a l'hotel Sant Marçal si em poden escalfar els macarrons i molt amablement ho fan, moltes gràcies!
Hi ha una preciosa lluna plena, el pedalar és còmode, estic descansat i es nota. Duc un petit premi per un cop hagi fet com a mínim dos terços, 120 km. Aprofito per parar en un lloc xulo, a l'estació de Bescanó, estic al km 132, són les 2:10 de la matinada i assentat en el banc, assaboreixo el premi, un pa amb xocolata, res millor que gaudir de les petites coses.
Arribo a Sant Feliu, encara és de nit, canvi de roba i a córrer.
A l'espigó del port, puc gaudir d'un bonic espectacle, en els 500 metres d'anada, observo la lluna plena i com el seu reflex al mar va marxant i al tornar, puc veure com la claror del sol es va obrin camí, genial!
Els primers 20 km, els faig corrent a ritme tranquil. A partir d'aquí la humitat de la nit deixa pas a la calor, vaig caminant, corrent petites estones per estirar les cames. Se'm fa llarg, els últims 16 km especialment, ja se sap, quan menys queda, més costa.
A la fi, toca anar a nedar, al mar, amb neoprè, amb boia i dintre la zona de abalisada, seguretat per sobre de tot. Em sento molt estrany nedant amb neoprè, potser fa un any que no el duia, no recordava el ritual que és posar-lo, que si bossa de plàstic, que si vaselina, que si la cremallera...
Nedo fent voltes, l'aigua està plàcida, amb molts bancs de peixos. Als 2.000 metres faig un canvi de sentit. Se'm fa molt amè, tot i estar cansat, gaudeixo de la mar.
Acabo fos, ha estat un repte sense més complicació que el cansament acumulat del propi repte i de l'IronMan que vaig fer fa una setmana. Feliç per gaudir fent-lo i content pel vostre suport a les xarxes.

Tracks garmin connect pedalar, a peu i nedar. En el track de la bici cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.

Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 Ironmans del dret  del revés
Repte pel 15/10/16 Cinquè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris