Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/10/16 Cap de Creus en caiac. Primer dia

Surto a navegar des de Port de la Selva, la mar està encalmada. Palejo direcció el Cap de Creus, el sol ja està present des de que començo dins l'aigua, puc gaudir de com es va aixecant fins arribar al seu punt més alt. Navego resseguint la costa, aprofito per gaudir els racons i raconets d'aquest territori esculpit per aigua i vent.
A mig matí  em trobo els amics de Marnaton, que estan fent el repte de nedar des de Cadaqués fins a Port de la Selva, per parelles, un en el caiac i l'altre a l'aigua, 20 km per relleus, van a bon ritme i s'ho estan passant bé.

Navego, tot buscant l'antic embarcador del club Med, indret que es va desconstruir i que em faria gràcia de visitar, el trobo, hi ha bastanta gent a la platja, decideixo no parar, en el futur, muntaré una ruta a peu i el visitaré amb calma.
Passo la punta del Cap de Creus per fora de S'Encalladora, la mar en aquest tram està un mica més moguda, hi ha onades llargues de mig metre, de bon navegar. Degut a les onades, no entro a la cova de l'infern, segueixo fins a una cala deserta, al costat de Cala Jugadora, per fer un bany i dinar.
Em reben quatre meduses, Borns Blaus, a la sorra. El bany serà una altre estona, dino macarrons de la mare i em relaxo. Estic una horeta parat, en aquesta estona les onades s'han fet més petites.
Segueixo resseguint la costa fins a Portlligat, hi ha bastant ambient a la platja, vaig a desembarcar a l'illa de Portlligat, on coincideixo amb un altre caiaquista.
Va caient la tarda, decideixo desfer camí, tornant pel mig del mar i anant a dormir a Cala Culi, una cala preciosa.
Munto la tenda sota el porxo del refugi de pescadors, els molts mosquits de l'indret em venen a saludar.
No estic sol, una parella ha demanat les claus del refugi i hi faran nit, juntament amb tres embarcacions que també descansaran en aquest preciós indret, sota la llum del far del Cap de Creus.


Entrades relacionades: 

Comentaris