Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 07/10/16 Quart IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Divendres, quan acabi de treballar, sopo i ja de nit, a pel quart IronMan del repte. L'ordre escollit és córrer, pedalar i nedar.
El circuit a peu serà per la via verda, Sant Feliu de Guíxols - Font Picant, 11 km, anada i tornada, són 22 km i entremig Font Picant - Castell d'Aro, 5 km, anada i tornada dues vegades, sumant 20 km més, fins completar els 42,2 km.
Transició a casa, un bon cafè i entrada la matinada, a pedalar els 180 km, la intenció és fer-ho en btt, per les vies verdes, girant a on el gps, marqui 90 km, en algun lloc de la Vall d'en Bas. Dic intenció perquè, aquest dijous, ha caigut un bon aiguat, si el terreny està fangós és molt fàcil de tenir alguna caiguda, sumant a la foscor, el cansament i la son.
El pla B, seria per carretera, la part de nit, seria per carretera amb la btt, perquè hi tinc muntada una alforja, que em farà d'avituallament en ruta, un cop sigui de dia faria un canvi de bici, doncs ja és més fàcil avituallar-se pel camí.
De nou transició a caseta, calculo que ja serà la tarda de dissabte que aniré a nedar els 3.800 metres a la piscina de La Corxera, on habitualment entreno. Les instal·lacions tanquen a les 20 hores, entre que començaré el divendres amb tot el cansament de la setmana i que després els 180 km de bici en btt són sense dormir i que ràpid més aviat no ho sóc, de temps potser no en sobrarà gaire.

Potser no aconsegueixo, tampoc passaria res, l'important és divertir-me mentre ho intento. 

Entrades relacionades:

Comentaris