Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/10/16 Cap de Creus en caiac. Segon dia

Encara és de nit i ja estic despert per poder perseguir els meus somnis.
Recullo tot el material, amb la primera llum del dia ja estic damunt el caiac, la mar està una mica moguda per la tramuntana que ha bufat de matinada, que ha ajudat a assecar les quatre gotes que varen caure abans.
Tinc un objectiu, poder veure la sortida del sol des del mar, com que vaig direcció oest, just al revés d'on surt el sol, estic a l'aguait fins que al cap d'uns vint minuts d'estar a l'aigua, puc gaudir de l'espectacle, un sol rogent, ple de força surt des de la punta del Cap de Creus i en res s'alça, miro al meu voltant, no hi ha cap embarcació, estic parat, mentre les onades em gronxen, són instants amb màgia.
L'esmorzar el faig a Cala Prona, en El Golfet, hi ha un refugi de pescadors molt ben cuidat, és un indret espectacular, s'hi respira tranquil·litat, sembla que el temps s'aturi per deixar pas a les coses realment importants.
Duc tot el menjar i liquid necessari pels dos dies, però no el fogonet, perquè a última hora em vaig recordar de comprar el gas i no en vaig trobar, faig una parada en el punt de sortida del dia anterior, a Port de la Selva, per fer un cafè amb llet, aprofito per deixar l'equip de dormir, tenda, esterilla i sac en el cotxe, alleugerint 4 kg el caiac.
Segueixo fins a Colera, costejant i descobrint racons de la Mar d'Amunt, a Colera per horari, que no per ganes, serà el punt  de l'aventura on giraré cua. El cel es va tapant. Dino a la platja principal, som 4 persones contades, quin luxe la Costa Brava a l'octubre.
El camí de retorn a Port de la Selva, el faig navegant molt recte, sense resseguir, per fer menys distància. Em paro a fer un banyet sota el far de S'Arenella.
Un cop al meu destí, després de 15 hores damunt el caiac, navegant 72 km en un cap de setmana, em sento molt afortunat i content pel que acabo de viure, amb la mirada plena pels paisatges que he contemplat, el cor no para de bategar ràpid i el cap ja està somiant noves aventures.

Entrades relacionades:
Primer dia       Tracks, fotos i vídeos

Comentaris