Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/10/16 Sisè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Encara no són les dues de la matinada que ja estic en dansa, en els primers 5 km alterno caminar i córrer per despertar les cames. Menjo als quilòmetres 10, 20, 25, 30 i 35 amb el que duc a la motxilla i al km 41 paro a fer un cafè. He anat trotant, a ritme còmode, tinc una molèstia, que no dolor, al genoll esquere i no cal forçar. La marató ha estat de bon fer.
Esmorzo i de cap a la piscina, noto les cames pesades pel que decideixo posar-me el "current", banyador de neoprè que dona flotabilitat a les cames. La visita d'ànims de la Luisa, quan duc 2.150 metres fan que el cap s'esvaeixi i segueixi fins els 3.800 com si res.
Cap a les 11 del matí, agafo la btt per pedalar a les vies verdes. Al cap de res, noto que avui costarà.
Km 41, parada per menjar macarrons amb la mare, carbohidrats, proteïna i bona companyia, fan passar el temps volant, cal seguir per aprofitar la llum de dia.
Km 85, torno a ser de nou a Llagostera, toca fer un altre bucle fins a Girona i tornar, penso en deixar-ho, em noto molt buit de cames. Segueixo.
Km 98, el dia va marxant, poso il·luminació a la bici, estic molt fos, tinc el cap ple de pensaments de plegar.
Km 125 +/-, en plena foscor, escolto com la boca d'un gos mossega l'aire, molt aprop de la meva cama, m'espanto, crido i pedalo amb totes les meves forces, per sort tot queda en un ensurt i en una afonia, durant els dies següents.
Km 131, parada a sopar amb la mare, que em fa suport logístic, sóc molt afortunat de la seva ajuda. Moltes gràcies mama!
km 142, un cop a Font Picant, acaba la baixada, estic a 11 km de casa. estic molt cansat, em sento sense forces i toca anar amunt i avall, per sumar quilòmetres, es va fent tard i l'endemà, dilluns, toca anar a treballar, decideixo fer uns 24 km per carretera. Estic tocat, fa molta humitat, em fa mal tot, no sé com posar-me en el seient, ni com agafar el manillar, tinc sensació d'angoixa, n'estic fart de pedalar, repeteixo en veu alta "me cago en jo", penso que què estic fent, per sort recordo el compromís que vaig adquirir el dia que vaig decidir fer aquest repte i no vull fallar-me a mi mateix.
Km 160, estic a 4 km de casa i em plantejo engegar-ho tot i plegar, està sent una batalla mental rera una altre.
km 180, a la fi surt en el gps, em sento content, alleugerit i poderós, les circumstàncies no han aconseguit doblegar la meva voluntat, tot i que ha estat una lluita esgotadora i que ha faltat res i menys per abandonar.
Gràcies a totes i cadascuna de les persones, que mitjançant les xarxes, amb els vostres m'agrada, amb els vostres comentaris, em doneu suport. Sou genials, moltes gràcies!!!
Tracks garmin connect a peu, nedar i pedalar. En el track de la bici cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.

Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 Ironmans del dret  del revés
Repte pel 23/10/16 Sisè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris