Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/09/15 Via Augusta Etapa 9 Sant Celoni - Sant Feliu de Guíxols. Fotos de l'aventura

Vaig caure fa dos dies i el dolor de les costelles, avui es fa notar més. Mentre camino els 10 km del repte #El2015NoPucParar, valoro seriosament trucar perquè em vinguin a buscar i plegar a setanta i pocs quilòmetres de casa. Decideixo seguir, si el dolor, un cop s'escalfi la musculatura, segueix tant intens, abandono.
L'estratègia d'avui, evitar encara més, els trams amb pedra solta i caminar, si cal. Per sort, no tinc cap pressa.
M'ho agafo amb molta calma. El dolor és l'excusa perfecta, per allargar al màxim, aquesta última etapa, d'una aventura en la que a pesar d'algun petit contratemps, estic gaudint intensament i m'ha fet aprendre nous recursos.
A Franciac, en l'últim bar, abans d'abandonar el recorregut de la Via Augusta, mentre estic assentat, deixant volar la  imaginació, no puc evitar, començar a pensar en noves aventures, nous racons per descobrir a ritme de pedal. Toca seguir, doncs el destí, és des d'on vaig sortir, a Sant Feliu de Guíxols.
Ho faig venir bé, per anar a dinar a casa la mare amb ella i la meva germana, uns macarrons que tant m'agraden, avui tenen gust de premi, de celebració per l'aventura viscuda.
El que queda, és el tram que més vegades he pedalat, la via verda de Llagostera, fins a Sant Feliu de Guíxols, no ha canviat, però la meva mirada hi veu nous matisos.
Acabo, content per l'experiència viscuda, sabent del cert que la línia d'arribada, no és més que un nou punt de sortida.
Track Garmin Connect

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris