Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/09/15 Via Augusta Etapa 2 La Jonquera - Llagostera

Em llevo molt d'hora, sense despertador, la bicicleta em preocupa. Per sort, està on la vaig deixar.
El fang i les pedres d'ahir, m'han castigat la contractura que arrossego a les costelles, el dolor es fa notar. Decideixo, pujar fins El Pertús, per la nacional i també fer-hi el tram fins a Figueres. És ràpid, amb bastant trànsit de camions, tot i ser de bon matí i sobretot avorrit, però cal ser conseqüent amb les decisions preses.
Passat Figueres torno a fer el camí original, pistes, amb basses i fang que em fa patinar més d'una vegada. A Bàscara decideixo fer, per nacional, el tram fins Orriols, un cop torno a reprendre el camí, trobo un home, que parlant, parlant, pregunta com he trobat el camí, que sap que està ple de fang, del que s'enganxa, perquè hi ha estat aquest matí i creu que amb les alforges ho he passat malament, em constata que he pres la decisió correcta.
Vaig desfent camí, està tapat i no arriba a ploure en tot el dia. Em sento genial, tot flueix damunt la bicicleta i tinc moltes ganes d'aventura. Un cop a Girona, tinc un petit al·licient. Ahir al fer camí, vaig passar per la via verda, per d'aquesta manera, tenir un petit tram per descobrir. És un tram molt divertit, pista de bon fer i molt ben marcat.
Un cop a Franciac, trobo la indicació per sortir de la Via Augusta i anar fins a Caldes de Malavella, poble al costat del meu destí Llagostera. 
L'hotel d'avui serà millor que cap cinc estrelles i el restaurant, molt millor que els que tenen estrelles Michelin, casa la mare, la casa on vaig viure l'infantessa i on sempre que hi estic, tinc la sensació que visc a un altre ritme, és el meu petit oasis de la bogeria del dia a dia.
Arribo a mitja tarda, genial, puc aprofitar per els 10 km del repte #El2015NoPucParar, abans de fer un molt bon sopar.
Track Garmin Connect

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris