Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/09/15 Via Augusta Etapa 6 Ulldecona - Cambrils

A les cinc de la matinada, camino pels carrers d'Ulldecona, poble bonic, inclús en la foscor de la nit. Fins a completar els 10 km de #El2015NoPucParar
Esmorzo a l'hotel, relaxadement i al poc d'iniciar el camí, desvio el rumb per pujar el castell d'Ulldecona, la pujada ha valgut la pena, veure des de l'alçada com aixeca el dia, és tot un espectacle. L'avantatge d'anar ben d'hora, és tenir temps per gaudir sense presses. 
Ahir vaig quedar moll sota la pluja, avui tinc temperatures al voltant dels 30 graus, que em fan gaudir les parades a l'ombra. Estic desfent el camí que he acabat de fer, no fa ni 24 hores. M'agrada desfer camí, em serveix per  gaudir de nou de la Via Augusta, el primer cop serveix per descobrir ruta i la segona vegada per trobar-hi els matisos. 
A El Perelló hi trobo un armari tipus vitrina, al carrer, sense tancar, amb llibres per a qui els vulgui llegir, una iniciativa genial, aprofito per fer-ne us. 
Gaudeixo el tram, que ahir vaig patir sota la pluja, camps d'oliveres, masies i marges construïts de pedra seca, testimonis del passar dels anys. 
La calor és intensa, a la que ressegueixo la línia de costa, l'idea de banyar-me al mar, va agafant forma. Espero poder trobar una caleta de bon accés amb la bici i en res ja hi sóc, una platja nudista, poca gent i una mar que m'insinua que entri a jugar una estona, em diverteixo amb les onades, em sento content, pletòric, com un nen petit a la sortida de l'escola. 
Segueixo el meu camí, gaudint de les últimes llums del dia arran de costa, fins arribar al meu destí, Cambrils. 

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris