Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/09/15 Via Augusta Etapa 3 Llagostera - Sant Andreu de la Barca

Inicio la jornada caminant, de matinada, per Llagostera, per completar els 10 km de #El2015NoPucParar. Entre la tranquil·litat de la nit, la son i el silenci,  afloren records d'infantessa oblidats en el temps. 
Començo a pedalar ple d'energia, van caient els quilòmetres. A la sortida d'Hostalric, hi trobo un camí pedregós i com que la contractura em dóna molèsties, prefereixo seguir per carretera un tram. 
És diumenge al matí i hi ha moltes persones pedalant, em pregunten i  animen. Amb un d'aquest ciclistes, tenim un petit vincle. M'explica que fa poc es va vendre la btt que tenia i era exactament la mateixa amb la que estic fent l'aventura, una edició limitada, ja és casualitat; al baixar la vista, per veure quina bici de carretera porta, ostres! Porta una Merida 901, mateix model i color que he tingut fins fa uns mesos. 
Aquesta etapa supera els 130 km, però a la zona del Vallés és ràpida i de bon fer, tot i que no passa per indrets amb molt d'encant, quan deixo de rodar per pistes amples, ho faig per carretera o sinó per polígons industrials buits, doncs és festiu. 
A Sabadell, degut a que el track que duc, és d'una persona que el va fer en sentit invers, vaig més estona en cronta-direcció, que en tota la meva vida de pedalar. Per sort les voreres són amples i no hi ha trànsit. 
A pocs quilòmetres del final d'etapa, mentre cau la tarda. Coincideixo amb un altre aventurer amb alforges que està fent la ruta de La Jonquera fins a Tarifa, en tres setmanes, quina enveja! Intercanviem opinions, coincidim en molts aspectes, ens citem per l'endemà a veure si la sort ens torna a ajuntar i pedalem una estona junts. 
Per poder pujar la bicicleta a l'habitació, durant la jornada, he parat a fer-li una rentada a fons.

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris