Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/09/15 Via Augusta Etapa 8 Sant Andreu de la Barca - Sant Celoni

Sortir del llit em costa molt, el dolor a les costelles és intens, sobretot en fred. Tot i aixi he decidit seguir, les caigudes no són més que noves oportunitats d'aixecar-se. I per continuar pedalant, primer cal fer els 10 km a peu del repte #El2015NoPucParar. Són les sis de la matinada d'un divendres festiu, la ciutat està tranquil·la. A mig caminar, trobo una cafeteria oberta, genial, a esmorzar i a seguir.
Abans de caure, vaig decidir que els últims 150 quilòmetres, els faria en dos dies, fent nit a Sant Celoni. Per una banda afrontar una etapa tan llarga l'últim dia, m'atreia per la seva dificultat, alhora, volia i vull que l'aventura mai acabi, cosa que no pot ser, almenys d'aquesta manera l'allargo un dia, dia que tenia de marge des de l'inici de l'aventura.
Pedalo lent, evitant al màxim l'impacte, inclús en algun tram amb pedra, baixo i camino, no vull forçar gens la contractura. El camí és molta pista, sense pluja i amb fang que em dóna algun ensurt, per sort, queda amb només això, ensurts.
En un pontet l'aigua hi passa per sobre i està ple de fang, no vull patinar i caure, em descalço i amb els peus en remull camino empenyent la bici, em sento viu, molt viu.
Poc abans d'arribar a Sant Celoni, al anar, no vaig fer el camí que tocava, doncs, el track em guiava cap un camí ple de romegueres i sense aparent continuació.
Descobreixo que em vaig perdre un tram divertit, amb molt de bosc i que efectivament passava per uns 50 metres de camí ple de romegueres, que m'acaricien amb les seves punxes al meu pas, és un petit via crucis.
Track Garmin Connect

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris