Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/09/15 Via Augusta Etapa 5 Cambrils - Ulldecona

Com que no puc treure la bici fins a les 8 del matí, inicio a quarts de sis, els 10 km del dia de #El2015NoPucParar. Els faig abans de res, per tenir durant tota la jornada l'única preocupació de pedalar, doncs el repte ja està fet.
Al preparar-ho tot, m'adono que duc un dels dos suport de l'alforja dreta trencat, un petit "remiendo" amb un ganxo i arreglat, espero que aguanti.
A pocs quilòmetres de sortir ja m'acompanya la pluja. A la que pedalo per l'antiga N-340, sense quasi-bé trànsit i amb un paisatge de camps i camps d'oliveres, l'aigua cau amb ganes. La pujada, que mai acaba, sembla un riu, de l'aigua que arriba a baixar. Estic tres hores pedalant sota la pluja. Tinc un bon al·licient per seguir, la Luisa, en Rafa i família, passen un dies a L'Ametlla de Mar i em quedat de trobar-nos a EL Perelló.
Un cop a El Perelló, canvi de roba, menjar i riures. Mentre estem al voltant de taula, deixa de ploure i ja no hi tornarà en el que resta de dia.
El paisatge canvia, el riu Ebre i el seus canals de regadiu, deixen veure al seu voltant camps d'arròs. Gaudeixo de pedalar i pedalar.
Al quilòmetre 105, estic just al llindar entre Catalunya i la Comunitat Valenciana. No és el lloc més bonic del món, hi ha un riu sec, un monòlit de pedra i un cartell que indica la via augusta passa per terres valencianes. Estic content per haver-hi arribat i alhora trist, perquè significa que l'aventura, tot i que queden quatre dies, comença a acabar.
Un cop agafo de nou la bici, per anar fins a Ulldecona, on hi tinc l'hotel, em sorprenc a mi mateix, mentre em giro i dic en veu alta: tornaré!
Quan visc una aventura, apart de gaudir-la i patir-la a estones, no puc evitar de somiar-ne i perfilar-ne de noves.
Fa dies que m'acompanya la sensació, de que podria passar-me una vida fent el nòmada a ritme de pedal.
Track Garmin Connect

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris