Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/09/15 Via Agusta Catalana. Dia abans

Imatge de la TransLleida 2014
Nerviós, il·lusionat i amb un dubte.
Així em sento a menys de 24 hores d'iniciar l'aventura. Encara queden coses per preparar, per sort, tinc clar el que falta i tot està decidit.
Nervis, per haver previst tots els detalls logístics, per tenir preparat el material necessari; sense carregar res de més i sobretot que no trobi a faltar res d'important.
Il·lusió, per poder fer durant 8 dies el que més m'agrada, fer bategar el cor ràpid. Preocupant-me de pedalar, pedalar i pedalar. Amb l'expectativa, de viure una petita aventura, amb situacions, que ara no puc imaginar i que de ben segur em faran aprendre i créixer.
I un dubte, que no és si ho aconseguiré o no, això no em preocupa gens. El dubte és si la contractura a les costelles, em deixarà fer-ho. En aquests moments, està bastant bé, però no he fet net del tot. Tinc clar que és millor intentar-ho havent d'abandonar, que no pas quedar-me amb el dubte de si hagués pogut o no.
El matí del tercer dia, estaré a 20 km de l'inici, serà el punt de no retorn. Segons cregui oportú seguiré o tornaré cap a casa. Si cal, duré a terme petites variacions respecta al recorregut original, mantenint l'esperit original de l'aventura.
Tinc un sol objectiu, passar-ho bé, molt bé, fent bategar el cor a ritme de pedal.
L'aventura es podrà seguir dia a dia, a les xarxes socials:
facebook       twitter       instagram

Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris