Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/09/15 Via Augusta Etapa 1 Sant Feliu de Guíxols - La Jonquera

Inicio l'aventura ben d'hora. A les 3:26 de la matinada faig els 10 km a peu del repte #El2015NoPucParar i a les 6, ja enfilo dalt la bici amb les alforges plenes d'il·lusió. L'etapa és llarga, de Sant Feliu de Guíxols a La Jonquera i la previsió dóna pluja, durant tot el dia.
Al km 30, la pluja ja em ve a acompanyar, de manera intermitent durant tota la jornada.
De Girona fins La Jonquera, a trams, la Via Augusta coincideix camí de Sant Jaume. Un cop passat Girona ciutat, em trobo una francesa jubilada, que en solitari i a peu, està fent el camí de Sant Jaume, en uns 60 dies, em dono una injecció de moral, que no m'abandonarà en tota l'aventura.
A l'alçada d'Orriols, hi ha uns 2 quilòmetres de fang molt argilós, s'enganxa a les rodes i queda travat el pas de roda, es esgotador empènyer i empènyer la bici, que s'enfonsa pel pes de les alforges. Un cop passat, a Bàscara, en una font i amb el bidó de l'aigua, netejo la transmissió.
Passat Figueres, quan sembla que queda poc, es fa etern, no para de ploure, el camí es dolent, a estones estret, a estones molta pedra i a estones a peu empenyent de nou.
Al cap de més de 110 quilòmetres estic a La Jonquera, a l'hotel em deixen pujar la bici a l'habitació, però la tinc plena de fang. Dono voltes per les benzineres dels voltants, n'hi ha unes quantes, cap té rentat a pressió i a l'hotel, me la fan deixar en un magatzem descobert i amb una porta que no tancaran amb clau fins a la mitjanit. No estic tranquil, estic molt cansat, penso que és el que hi ha i m'adapto. És festa major, hi ha molt xivarri, igualment, estic fos, el son m'atrapa en un tres i no res.
Track Garmin Connect
 
Tots els escrits de l'aventura: Via Augusta Catalana en Btt

Comentaris