Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/09/14 TransLleida. Etapa 3. Boca sud túnel Vielha - Tremp

Després de creuar el túnel de Vielha en taxi. Just abans de començar a pedalar, m'adono que duc la tubular posterior amb poc aire. Al intentar posar-hi un cartutx de co2, aquest no es forada i buida completament la roda. Merda! Sort que duc una segona bombona. Aquesta si, però la roda queda mig inflada, he comés un error, he intentat inflar amb tot el pes de les alforges posat.
Per endavant, queden uns 28 km de baixada fins a Pont de Suert. Calma i a vigilar amb els sots, que no perdi l'aire que em queda. Trobo trams amb pas alternatiu per obres. A la fresca del matí s'hi afegeix la pluja, són quatre gotes. Al davant tinc un cel radiant. Pedalo amb ganes i amb cura, per arribar, quan abans, on hi ha sol.
Un cop a Pont de Suert, busco una botiga de bicicletes. La primera que trobo està tancada. La segona només és un local d'una ruta en btt, que m'encamina fins l'Interspost. No té co2, sense dubtar-ho ni un moment, em deixa la seva manxa de peu per inflar la roda. Moltes gràcies! El proper poble el tinc a uns 40 km, amb un port de muntanya entremig, duc una cambra i una manxa petita, com a última solució. Prenc una decisió, comprar una manxa de peu i carregar-la a la bici. El que compro en realitat es tranquil·litat. La incertesa del matí dóna pas a la seguretat de tenir-ho, de nou, tot sota control.
Segueixo pedalant i gaudint de la TransLleida, en el camí hi ha el Pantà de Sant Antoni. Vull trobar-hi un racó ben tranquil, així que tiro cap a través. A uns 25 metres de l'aigua, he de girar cua, hi ha un petit precipici, insalvable amb la bici. Segueixo buscant, provant camins, fins que encerto.
Nedo una estona. Prenc el sol, mentre el vent m'acaricia la pell. És igual el temps, visc el moment, deixant volar les sensacions que m'acompanyen.
Abans d'arribar a Tremp, punt final d'aquesta tercera etapa, em desvio fins a Talarn. N'he sentit a parlar i tinc curiositat per veure el poble. Val la pena.
Un cop a Tremp. Mentre faig temps per sopar. Passejo. És festa major, hi ha un espectacle de circ al carrer, una magnifica manera d'acabar el dia, rient.
Ha estat una jornada de contrastos, fred i calor, angoixa i alegria, incertesa i seguretat. Aquesta jornada és un clar exemple, del que per mi, és una aventura. Aventura és fer front i superar les petites adversitats, sense deixar de banda les oportunitats per viure intensament el moment.
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:

Comentaris