Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/09/14 Aquatló Platja d'Aro, des de dins

Pels que varen participar, l'Aquatló de Platja d'Aro, va durar entre els 30 i els 63 minuts. Per mi van estar prop de 12 hores, no vaig ser l'únic, érem uns quants companys i amics de l'Aquàtic Club Xaloc.
La millor manera per estar apunt, va ser anar a fer un tastet de mar amb l'amic Sergi, poca  estona abans de començar el muntatge de la prova.
El matí passa volant. Descarregar material, muntatge del box, senyalització del circuit de córrer, abalisar el tram de natació amb boies, preparar guarda roba, solucionar imprevistos d'última hora, preparar l'avituallament, preparar els obsequis pels atletes, anar a buscar els caiacs pel seguiment de mar, van ser algunes de les moltes tasques que vam fer entre tots. Una feinada!
Dinar un entrepà, allà mateix i torne'm-hi, que en res van arribant els participants. Tinc una estona de tranquil·litat, aprofito per fer el tram de natació amb l'amic Josep. Que diferent que es veu, quan saps que en poca estona, estaràs allà, vetllant per la seguretat i ajudant, en el que calgui, a cada atleta.
Mentre nedo, comprovo que les distàncies són les correctes. Observo la corrent i n'apunto, mentalment, la direcció i com afectarà als nedadors. Busco visualment les boies i el punt d'arribada. Em trobo plàncton, que sembla que siguin meduses, però resulta del tot inofensiu. Al haver-ho nedat, puc veure per on aniran les possibles dificultats.
L'equip de cinc caiaquistes ens fem a la mar, tenim suport de dues embarcacions, tot lligat, tothom sap el que ha de fer. El tram d'aigua  transcorre plàcidament, sense incidents. En no masses minuts acaba la nostra tasca al mar i ens unim a la festa que és l'aquatló.
Com tota festa, al acabar, toca desmuntar i guardar-ho tot. És sempre la feina més desagraïda.
Acabo cansat, organitzar esgota, no només físicament, alhora i potser fins i tot més, mentalment. Ho trobo més dur, psicològicament parlant, que fer un repte dels meus. També acabo content i satisfet, per ser part de la diversió dels participants en aquest VII Aquatló de Platja d'Aro.
Track Garmin Connect

Comentaris