Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/09/14 TransLleida. Apunt per viure l'aventura

Tot el material apunt, tots els detalls lligats. Mirades les previsions, sembla que els dos primers dies, els dies amb més desnivell positiu, m'acompanyarà la pluja, que hi farem. Per sort la meva determinació a pedalar, no la minva l'aigua, més aviat al contrari, farà que sigui una mica més exigent i hauré de donar el millor de mi.
Mentre estic escrivint, la nit del dia abans de començar. Estic nerviós, no tinc por, ni temors, ni dubtes. Tinc impaciència per viure l'aventura, que serà la TransLleida, recórrer la província de Lleida em motiva molt. Passar del Pirineu a Ponent, serà un contrast de paisatge, de colors i d'olors. Cinc dies amb l'única preocupació de pedalar i pedalar.
Pedalaré en solitari, però no estaré sol, aniré connectant-me a les xarxes socials, m'agrada poder compartir emocions, sensacions i vivències en el moment en que es produeixen. 

Al acabar la jornada escriure el bloc, per no oblidar els detalls, ni deixar que la memòria seleccioni els records.  Serà a boli, després, quan acabi tota l'aventura, ho transcriure en aquest espai.
Podeu seguir la TransLleida a les xarxes socials:

Entrades relacionades:

Comentaris