Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/09/14 Veient sortir el sol des de la mar

7:30 del matí. 13 graus de temperatura ambient i el dia  tímidament comença,  juntament amb en Sergi que m'espera, presagien un despertar fantàstic.
A la que estic en banyador, tinc fred, quina rasca! Enseguida cap a l'aigua, està a uns 21 graus, d'entrada sembla freda. Al cap de menys de 100 metres, m'hi trobo molt a gust.
En Sergi neda amb neoprè, no per fred. Sinó perquè, tot i que només compartirem uns 3.500 metres, ell en farà uns 10.000, per entrenar metres i sensacions cara a la travessia de la Bocaina.
Podem observar tot el cicle de com surt el sol, des de la bola rogenca, que ràpidament s'alça fins ocupar el seu lloc, passant de ser una llum fràgil a un sol radiant, que cega si el mires directament.
Em costa molt seguir el ritme d'en Sergi, als 18.000 metres nedats aquesta setmana, s'hi ha d'afegir que ell és més bon nedador i més ràpid que jo.
El punt de gir és a Cala Vigatà, el meu raconet preferit de la Costa Brava. On sense fer gaires metres, es pot gaudir dels secrets que amaga la seva praderia de posidònia.
Dur boia per nedar, a més de obtenir visibilitat, té l'avantatge de poder-hi dur coses. En aquest cas, hi duc les ulleres fumades de nedar, em trec les transparents, que a la tornada toca el sol de cara.
Els peixos durant el recorregut ens venen a donar el seu bon dia, silenciós, en forma precioses formacions, que van i venen.
Espectacular la tornada, el sol està majestuós, la mar encalmada i amb poques embarcacions. 
Nedar veient sortir el sol, és un regal pels sentits. Fer-ho ben acompanyat, encara ho fa més divertit.
Àlbum de fotos

Comentaris