Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 22-23/12/14 Dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores

El repte consisteix en nedar dues mitges maratons, 21.100 metres, a piscina, en dos dies consecutius. En un màxim de 36 hores des que comenci a nedar. Seran 42.200 metres en aquestes 36 hores.
Sinó hi ha cap imprevist,  iniciaré el repte el dilluns 22 de desembre, a les 9 del matí i hauré d'acabar el dimarts 23 de desembre abans de les 9 del vespre.
El repte, es desenvoluparà dintre de l'horari i el normal funcionament de les instal·lacions de la piscina, La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Si cal hauré de compartir carril amb d'altres usuaris. És  on habitualment entreno, és de 25 metres.
Nedaré tota l'estona crol, no descarto un xic d'esquena per descarregar una mica. El que si duré, si les cames així ho reclamen, serà el pull bouy, que aporta flotabilitat, tot i que penalitza el ritme i la part superior del cos, doncs tot l'esforç l'han de fer els braços.
Per controlar i demostrar la distància, faré servir el garmin 910. El fet de saber en tot moment els metres que duc, a estones ratlla una mica, però sobretot ajuda a poder  controlar les parades per beure i menjar d'una manera periòdica.
Tinc l'experiència d'haver nedat el 12 d'abril d'enguany, 21.100 metres, fent una mitja marató  a piscina i el 2 de maig, haver-ne fet 33.850 metres, en 15 hores nedant. Tinc experiència en proves per etapes, en bicicleta i a peu, mai nedant, m'atrau molt obrir nous horitzons.
Tinc la il·lusió de nedar una marató seguida, 42.200 metres, a piscina, a dia d'avui per horaris de les instal·lacions i pel meu ritme, no és viable, tot i que segueixo treballant en aquest propòsit. Crec que serà psicològicament més dur, fer-ho en dues etapes.
Sé que serà molt complicat i difícil d'aconseguir. Si fos fàcil, no seria un repte. Descansar entre els dos trams, és un regal enverinat. El primer dia, al acabar, quan estigui fos, sabré del cert que només he fet la meitat i el segon dia abans de començar, quan estigui cansat i encara em faci mal tot, sabré que he de repetir el que tant em va costar fer el dia abans.
Per assolir aquest repte, he iniciat un pla d'entrenament específic, des del dia 22 de setembre. 12 setmanes per endavant, per forjar la voluntat i la determinació braçada a braçada
.

Entrada relacionada:
22/12/14 Primera mitja de dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores 
23/12/14 Segona mitja de dues mitges maratons nedant a piscina, en 36 hores 

Comentaris