Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 29/03/13 Btt Sant Feliu de Guíxols - Olot. Anada i tornada per les Vies Verdes

Aquesta Setmana Santa tenia moltes ganes de pedalar, tenia apunt un repte de dues etapes, en dies consecutius per fer amb la bicicleta de carretera, però l'episodi de pluges que sembla que tindrem al damunt durant els dies festius, ho desaconsella, no per la pluja, que a fi de comptes només és aigua, sinó per la meva poca traça a les baixades que es veuria minvada encara més, per la carretera molla. Prefereixo ajornar-ho per una millor ocasió.
Darwin va deixar dit que no sobreviuen els més forts, sinó els que millor d'adapten a les circumstàncies.
De ganes de pedalar no me'n falten, així que canvi de xip, bicicleta de muntanya i carril bici, com que vull fer un rodatge llarg, tinc intenció de fer Sant Feliu de Guíxols fins a Olot i tornar, aproximadement uns 200 km pedalant amb la btt. Ho havia fet en diferents ocasions en el 2008, 2009 i 2010, dur però molt enriquidor.
La predicció no és la millor, pinta que plourà aquest divendres, el dia que ho faré, la tempesta sembla que arribarà al migdia a la Garrotxa, més o menys a la mateixa hora que tinc previst de ser-hi i a partir d'aquí, ha de fer el recorregut cap a la costa, al igual que jo, no em preocupa mullar-me, però tampoc penso agafar una galipàndria monumental per un repte, si cal paro, agafo l'autobús i cap a casa. Perquè durant aquests 4 dies de festa, tinc un munt de coses per fer, amics amb qui compartir trajecte i taula i això val més que completar qualsevol repte.
Per tenir més opcions, si que sortiré ben d'hora, fent poques parades i curtes, però prefereixo disfrutar el camí i no completar el repte, que anar a pinyó per aconseguir-lo i no gaudir el camí. Només es tracta de passar-ho bé fent el que m'agrada, en un entorn que m'encanta les Vies Verdes de Girona.

Entrada relacionada:

Comentaris

  1. ostres! jo ho faré corrent dissabte! no crec que ens veiem! bona sort!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, acabo d'arribar, han estat 200 km gaudint com un nen petit. Que vagi molt bé aquest dissabte, ja veig que entrenas per repetir resultat a al Trailwalker, a tu no hi ha qui et segueixi!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!