Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/03/13 Tot caminant per la Costa Brava

Hi ha moments que són màgics, si a més es poden compartir amb bons amics, és tornen instants d'aquells que si et preguntessin que és la felicitat, podries contestar és ara i aquí.
El dia ha estat gris fins i tot amb un lleuger plovineig, però tots junts, l'hem pintat de colors ben vius.
Una caminada, com excusa per quedar per dinar,  ens agrada començar compartint trajecte, abans d'entaular-nos, el recorregut preciós, sortida i arribada a Palafrugell,  per Llafranc i Tamariu, gaudint del camí de ronda en un tram 100% pura Costa Brava, aquest Costa Brava que ens té el cor robar. Pujant a disfrutar de les vistes del Far de Sant Sebastià.
A estones mentre caminàvem  amb la dolça olor de sal i el bosc als meus peus, recordava, com ens vam conèixer, arran de la Costa Brava Xtrem Running del 2009, com vaig descobrir indrets especials, com vaig veure el que tenim a tocar de casa i de vegades anem a buscar ben lluny, com a partir d'una afició dels tres, hem anat construint una sòlida amistat.
He deixat volar la imaginació i els records, per fer memòria de les sensacions que em va aportar aquella cursa, va obrir una porta que no té tornada enrere, només permet anar endavant.
Un cop la família entaulada, arriba l'hora de deixar el passat i el present, per fer plans de futur, idees que algunes que no farem mai, d'altres que ja comencem a preparar, imaginar projectes és fantàstic, somiar junts és encara millor.

Comentaris