Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/03/13 Somiar

Somiar és senzill, ho fem sense ni voler mentre dormim, però els millors somnis són els que podem imaginar desperts.
Aquells que només de pensar-hi em porten lluny, molt lluny d'on em trobo, on s'aconsegueix anar més enllà d'un mateix, un lloc on sentir-me petit i d'aquesta manera poder veure que tot és possible, tenir mirada d'il·lusió i la certesa que trobarem la manera d'arribar a fer realitat qualsevol idea.
El que és més complicat és dur-los a terme, el primer que cal, és la determinació de realment voler-ho fer, en més d'una ocasió escolto propostes fantàstiques i quan pregunto com ho faran, només tenen una lleugera idea, cal buscar, estudiar, indagar, concretar i planificar tots els detalls, preparar-se inclús pels imprevistos.
En segon lloc cal compromís, el camí no és planer i cal apretar les dents en més d'una ocasió, sabent que quant més difícil és el somni, més a prop estem del fracàs, però no passa res si sabem que el veritable fracàs és no tornar-ho a intentar les vegades que calgui.
Explicar els somnis en veu alta, és complex, de vegades em pregunten pels propers projectes i a mitja resposta, m'adono que ni li va ni li ve i canvio de tema, en ocasions hi ha qui sap més que ningú i l'únic que sap dir és que no ho aconseguiré, com si les seves limitacions fossin les meves, també hi ha els comentaris despectius, amb indiferència, acostuma a ser persones sense passions a la vida, d'aquelles que fan el que creuen que han de fer, en comptes del que realment volen i al cap dels anys, s'han convertit en la persona grisa que creien que havien de ser.
Per sort, he aprés a qui li explico que i a qui no, tot i això, alguna sorpresa m'enduc, m'encanta contrastar idees, veure altres punts de vista, diferents conceptes, que acostumen a ser més frescos que el meu, al tenir una visió més global, no sempre és possible, en el fons per això va néixer aquest bloc, per explicar el que de vegades ningú vol escoltar i el fet d'escriure fa que hi pugui reflexionar amb més profunditat. En canvi, quan algú em compren, quan parlem el mateix llenguatge, estigui d'acord o no, pensi que ho puc aconseguir o no, el somni flueix a l'ambient i fa un pas més per a fer-se realitat.
No cal que ningú ho entengui, els somnis són per fer-los realitat, però compartits són encara més divertits.
Fa mesos que estic treballant en una idea per aquest estiu/tardor i en un gran projecte pel 2014, encara queda moltíssima feina per endavant, abans no estigui tot apunt, però cada petit detall, cada petit pas, em fa somiar i em fa sentir viu, molt viu. De mica en mica, tot va agafant forma, la forma d'un somni.

Comentaris

  1. Els somnis els pots fer relitat!!!
    No conec una persona amb més força de voluntat que tu, jo se que pots!!!
    No tothom té una ment oberta.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, seguiré intentant anar endavant, sempre endavant!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!