Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/03/13 Clínic de natació amb Xavi Llobet

Hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar, com assistir a un clínic de natació realitzat per un gran atleta, en Xavi Llobet.
No sempre és té l'ocasió de que et descobreixin els petits secrets que fan gran un esport com el triatló, de mans d'un triatleta professional, campió d'Espanya en 2 ocasions, 6 de Catalunya, a més de ser olímpic a Atenes 2004.
Tot i realitzar-lo a les magnifiques instal·lacions de la piscina del Dir Diagonal, hem pogut fer un test de neoprens Sailfish, en tota la seva gamma, m'he decantat per provar els models Edge, un neoprè molt prim sense mànigues i el Blade, tipus mono de triatló, que combina una fina capa de neoprè i licra, segons zones.
Abans d'entrar en remull, en Xavi Llobet, ens ha fet una extensa explicació, sobre el concepte neoprè, amb tots el matisos, tipus, elecció, ús...
A l'aigua, ha estat molt divertit i a estones dur. Explicacions enfocades al sector de natació d'un triatló, des dels moments previs a començar, la sortida, com nedar amb mar a favor o en contra, amb onades,  en grup, fins a l'arribada a la primera transició, amb exercicis pràctics de cada concepte. 
Poder aprendre més del que m'agrada és genial, compartint-ho amb persones d'inquietuds semblants, ha fet passar el matí volant.

Comentaris