Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15-16/12/12 24 hores atletisme. Crònica

Córrer en pista, és fàcil, no té cap complicació, fer-ho 24 hores, és dur i molt dur. 
En 24 hores, pel cap i el cor hi passa de tot, des de l'eufòria de començar i sentir-te pletòric, veure arribar la nit i el cansament,  sentir com entra la matinada, la son a estones s'acompanya pel desànim, degut al desgast acumulat, pel dolor de la musculatura i les articulacions, l'alegria de veure com surt el sol i comprovar com la pista es va emplenant de cares noves, d'amics  i familiars que venen compartir amb nosaltres l'alegria de finalitzar aquesta prova.
24 hores és una gran estona, però es composa de petits moments. Hi ha moments per conèixer els companys de fatigues i exterioritzar penes, dubtes i somnis. Moments per quedar meravellat de la fortalesa humana, compartint pista, amb persones amb discapacitat visual, són un exemple de superació a seguir. Moments per ajudar a alçar un company amb la moral per terra o perquè algú et contagii el seu optimisme. Moments per deixar de mirar a terra i mirar cap al cel.
En els últims minuts, he fet un esprint amb totes les meves forces, anant a tot el que podia, que no ha estat molt, però és la meva manera d'acabar de donar-ho tot, de fer bategar el cor amb tota la seva intensitat.
El resultat, és el de menys,  316 voltes, fent 138,313 km, l'important és el premi que m'enduc, emocions i sensacions viscudes, que restaran en mi per sempre, en un raconet en silenci, fins el dia que em facin falta.
Sensacions i emocions que a la que em venen a la memòria, m'humitegen els ulls; la pista sempre és la mateixa, sóc jo, el que volta a volta, vaig canviant, endinsant-me en un viatge interior, amb llums i ombres, amb alegries i penes, amb valentia i covardia, però sempre amb intensitat.
Moltes gràcies als corredors, organització i voluntaris, per fer-me sentir un més de la família i moltes gràcies als amics coneguts i als per conèixer, que d'una manera o altre, m'heu mostrat el vostre suport, és increïble el que arriba a empènyer una paraula d'ànim, mil gràcies a tots.

Entrades relacionades:
11/12/12 24 hores atletisme. Pròleg
14/12/12 24 hores atletisme. Seguiment resultats parcials
18/12/12 24 hores atletisme. Vídeo

Comentaris

  1. Apa Quim, molt bonic el que escrius.
    Ets un tipus curiós, trempat i agradable, encantat d'haver-te conegut i compartir unes voltetes i conversa.
    Aviat ens tornem a veure, segur.

    ResponElimina
  2. Un plaer coneixet en persona, ara puc posar veu, al que llegeixo en el teu bloc.
    Seguríssim que en res estem fent més quilòmetres junts.
    Fins ben aviat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!