Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/11/12 Camiseta compressiva Hoko Hada

Una de les millors parts del repte No puc Parar, que estic duent a terme, és descobrir i aprendre coses noves. Una de les sorpreses, ha estat conèixer la camiseta de compressió Hada.
Tenia ganes de fer servir aquest tipus de prenda, doncs n'havia llegit molt dels avantatges, com la millora del rendiment, degut a una millor oxigenació de la musculatura.
La primera impressió és estranya, és una camiseta petita, penso si hi entraré, la veritat és que es dóna molt de si, al principi em sento oprimit, però en res m'oblido que la duc posada. És una primera capa i una segona pell.
Al ser compressiva redueix el rebot dels pectorals, sense limitar moviments, fent més còmode córrer, a més en el munt de dies d'us, ni una fricció al mugrons, habitualment hi duc cinta enganxada, perquè en poca estona, s'irriten i em sagnen.
A més de transpirar molt bé i mantenir-me sec, en moviment, sembla que dugui una peça paravent, en els dies de fred ajuda a conservar la temperatura corporal.
Pel tipus de material que està feta, en microfibra de polipropilè i elastòmer, l'olor de suor no si agafa, cosa d'agrair quan portes unes quantes hores.
Com totes les prendes de la marca Hoko, és un producte ideat, dissenyat i produït al nostre país, amb un preu raonable,  qualitats que, en els temps de corren, no abunden.
Per tots aquest motius, la camiseta Hada, passa a ser un bàsic dintre la meva equipació per córrer.
Més informació: Hoko-Esport

Comentaris