Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/11/12 Guia d'ultrafons. 7.- Visualització.

Aquest és un tema molt personal, per mi és una de les claus de l'èxit.
Hi ha qui visualitza el moment de la sortida i el temps previ, pensant amb els amics que trobarà, l'ambient i el lloc, hi ha qui visualitza un i altre cop, l'instant de creuar la línia d'arribada.
A més d'aixó,  intento visualitzar els moments claus de la cursa, amb tota la informació, perfil, distància, terreny, condicions meteorològiques, tenir clar on patiré, on ho passaré malament, on les cames em diran que no poden més, la pujada que se m'entrevessarà des del primer pas, la nit que mai acabarà, el dolor a les cames, el mal de peus, els genolls que sembla que s'haguin de desencaixar, busco preparar-me per tot el dolent, les coses bones ja me les trobaré i les podré gaudir amb plenitud.
S'ha de fer des d'un prisma d'absoluta sinceritat amb un mateix, conèixer les capacitats i les limitacions, l'entrenament que hem fet i quina serà la realitat que ens espera.
Durant la cursa, cal recordar aquesta visualització, per exemple, que estem al km 80, ve 1 km vertical i estic fet pols, penso que ja ho sabia, que és el que toca, que no hi ha dubte. Elimino les preguntes, per quedar-me en la resposta: ho aconseguiré, patiré, però ho aconseguiré, estic aquí perquè vull, puc perquè he entrenat i preparat a consciència, així que endavant, sempre endavant.




Guia d'ultrafons: 
0.- Presentació 1.- Alimentació 2.- Entrenament 3.- Estratègia 4.- Material 5.- Pensaments 6.- Petits detalls 7.- Visualització 8.- L'endemà

Comentaris