Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/11/12 NO PUC PARAR. Compartint repte amb amics.

La millor part d'un repte, és sens dubte compartir-lo, més que aconseguir-ho o no. En el repte No Puc Parar, comparteixo camí amb  amics i em permet de descobrir indrets amb ulls de persones arrelades al territori, una gran oportunitat.
Així ha estat en aquest cap de setmana, començava la nit del divendres fent la ruta del ferro, el tram que enllaça Sant Joan les Abadesses amb Ripoll, gaudint d'estar a muntanya, en la seva versió més suau, al igual que el dissabte, fent part del camí ral de Campdevànol, fent parada i fonda a La Peçallarga, casa de turisme rural i actiu, que permet estar envoltat de plena natura i d'una tranquil·litat envejable, amb uns propietaris, l'Eva i en Joan, que mimen fins l'últim detall, perquè tot estigui perfecte.
Al acabar de caminar, tocava un altre petit repte, contestar les preguntes de l'entrevista d'en Pau, pel seu treball de recerca, sobre l'ultrafons, un projecte molt interessant que quan estigui acabat, sortirà publicat al bloc.
Diumenge, el recorregut ha estat en els aiguamolls de l'Empordà, en el trajecte que va de Roses a Empuria-Brava, veient els canals d'aigua que entren terra endins, gaudint de cavalls juganers, de vaques sense pressa i de corbs marins pescadors, gràcies a la Mónica i en Jorge, enamorats de l'aigua en totes les seves formes.
Ha estat un cap de setmana de no puc parar, no puc parar de disfrutar, moltes gràcies amics per fer-ho possible.
Mar i muntanya, del Pirineu a la Costa Brava, perquè no entenc una cosa sense l'altre, els reptes, sense el amics i estar bosc endins, sense anar mar enllà.
 
Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris