08/11/12 Avui he salvat tres vides i tu?

Avui he salvat tres vides i tu? Quina frase tant contundent i com omple.
Omple, no precisament l'ego, aquest ja l'empleno de reptes esportius, omple d'orgull donar una cosa tant intima i personal, que ens corre per dins, com és la sang. 
Omple de satisfacció, saber que dedicant 10 minuts del meu temps cada tres mesos, puc ajudar a qui ho necessita, tres persones, en una sola donació, per desgracia la  no es pot fabricar i l'única manera d'obtenir sang és la donació.
Omple per aconseguir, el que considero, que és el repte més gran que puc arribar a fer, ser solidari amb els altres, sense esperar res a canvi, donar sang nomes és una petita part, de les moltes coses que podem arribar a fer.
Omple el meu esperit de superació, la meva fòbia a l'agulla i la meva aprensió a veure sang, fa que em costi una mica, ho passo una mica malament, l'estona abans de fer la donació, un cop i sóc no, estic tranquil, tot just és nota la punxada i l'únic problema que tinc, és segons a quina hora ho faig, no quedar-me adormit, mentre dono sang tot estirat còmodament.
Donant sang, sembla et buidin una mica, però en realitat el que fan és omplir el cos d'actitud positiva.
Podeu trobar més informació, consultar els centres fixes de donació i on estan els equips mòbils a: Donar Sang

Cap comentari :

Publica un comentari

Moltes gràcies per comentar!