Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/11/12 Avui he salvat tres vides i tu?

Avui he salvat tres vides i tu? Quina frase tant contundent i com omple.
Omple, no precisament l'ego, aquest ja l'empleno de reptes esportius, omple d'orgull donar una cosa tant intima i personal, que ens corre per dins, com és la sang. 
Omple de satisfacció, saber que dedicant 10 minuts del meu temps cada tres mesos, puc ajudar a qui ho necessita, tres persones, en una sola donació, per desgracia la  no es pot fabricar i l'única manera d'obtenir sang és la donació.
Omple per aconseguir, el que considero, que és el repte més gran que puc arribar a fer, ser solidari amb els altres, sense esperar res a canvi, donar sang nomes és una petita part, de les moltes coses que podem arribar a fer.
Omple el meu esperit de superació, la meva fòbia a l'agulla i la meva aprensió a veure sang, fa que em costi una mica, ho passo una mica malament, l'estona abans de fer la donació, un cop i sóc no, estic tranquil, tot just és nota la punxada i l'únic problema que tinc, és segons a quina hora ho faig, no quedar-me adormit, mentre dono sang tot estirat còmodament.
Donant sang, sembla et buidin una mica, però en realitat el que fan és omplir el cos d'actitud positiva.

Comentaris