Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/11/12 Calella - Mataró

De vegades tendim a tenir idees generals del territori, amb conceptes preconcebuts, que no tenen massa a veure amb la realitat, no hi ha millor manera que veure-ho amb els propis ulls i amb els de qui m'ha acompanyat.
Descobrir el tram que va de Calella fins a Mataró, tot resseguint la costa, ha estat tota una sorpresa, és cert que hi ha trams en que tens la via del tren al costat o la carretera nacional II a la vora, però també és cert, que es passa per molts racons i raconets.
L'itinerari passa per diferents pobles costaners, per la seva façana marítima, arran de platja i el que més em va fascinar. en molts trams, es passa tant aprop del mar, que a més de sentir amb intensitat el dolç aroma salat que tant m'agrada, en un dia amb una mica d'onades i vent, com el que vam trobar, t'arriba a esquitxar suaument l'aigua de mar.
Potser és perquè navego amb el caiac, quan no hi nedo, potser perquè la mar em té el cor robat, potser ha estat la bona companyia, però tenir gust de sal als llavis, li dóna un gust especial a la vida, al igual que respirar salat, omple el cos de sensacions, que van molt més enllà.
Àlbum de fotos

Comentaris