Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/11/12 4X1000 El Masnou

Anar a una prova de natació, en la que no participo, al principi es fa una mica estrany. El motiu és que la web en la que col·laboro  Triatletas en Red, hi té representació, un equip format per bons nedadors: Albert Medrano, Aaron Pages, Adrià Vendrell i Robert Mayoral.
A la que arribo, ja em sento a casa, conec un munt de gent, uns són de la meva família d'aigua i d'altres que en són parents no massa llunyans, perquè compartim la visió salada de la vida.
Tots parlem el mateix idioma, s'il·luminen les mirades a la que apareixen a les converses travessies passades i futurs  projectes, sense oblidar el present que és competir en aquesta prova de relleus, la 4X1000 a El Masnou.
Abans de començar, bon ambient, s'acaben de polir l'estratègia a seguir, es fan fotos d'equip, tothom es prepara.
Surt el primer relleu, uns no perden de vista com es desenvolupa la prova, per saber si hi ha corrents, a on els costarà més, a on han d'entrar a l'aigua, prenen referències, d'altres passen els nervis, rient amb els companys de relleu, que com ells, esperen que els seu company d'equip els passi el testimoni.
A la platja on es desenvolupa la prova, hi ha ambient festiu, m'encantaria estar nedant, però la lesió, avui no em deixa, però la mar i jo conversem amb la mirada, li dic que en breu tornarem a jugar junts, em respon que no hi ha pressa, que m'espera.

Comentaris