Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 31/03/12 100 km ruta de Calella

La mecànica de la cursa és senzilla a més no poder, fer 20 voltes, en un circuit d'anada de 2,5 km i tornada pel mateix lloc, amb avituallaments a cada extrem, en un terreny completament pla. Fins a completar els 100 km, en un temps màxim de 24 hores.
Al principi de córrer, ara fa uns 5 anys, tenia vista aquesta cursa, pensava que mai la podria fer, creia que els que la feien eren superhomes, que era un esforç físic i sobretot mental que només estava a l'abast de molt pocs.
Al anar-hi vaig descobrir que si que hi havia persones fora de serie, la majoria de les quals no corrien, tampoc paraven, estaven a l'organització, als avituallaments, animant, solventant incidències, encoratjant-nos, transmeten passió per l'atletisme de llarga distància, sense espectaculars operacions de marketing, sense bosses del corredor que justifiquin un elevat preu d'inscripció,  sense les coses supèrflues a córrer, amb autenticitat.
Aquesta serà la meva tercera participació, he aprés que la gent del més normal, com tu i com jo, pot fer les coses més extraordinaries, persones a qui els agrada superar-se, no deixem de córrer contra el cronometre, sobretot el que controla el temps en que fem realitat els somnis.

Comentaris

  1. La veritat és que si ho acabes ja ets un superhome, jo només de pensar-ho ja estic cansat tot i que potser algun dia m´agradaria probar-ho. Admiro la força mental que teniu i molta sort per quan la fagis.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Tati, ja tinc ganes de ser-hi, si tot va bé serà la meva novena cursa de 100 o més km, cada vegada és un nou repte.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!