Proposta pel 31/03/12 100 km ruta de Calella

La mecànica de la cursa és senzilla a més no poder, fer 20 voltes, en un circuit d'anada de 2,5 km i tornada pel mateix lloc, amb avituallaments a cada extrem, en un terreny completament pla. Fins a completar els 100 km, en un temps màxim de 24 hores.
Al principi de córrer, ara fa uns 5 anys, tenia vista aquesta cursa, pensava que mai la podria fer, creia que els que la feien eren superhomes, que era un esforç físic i sobretot mental que només estava a l'abast de molt pocs.
Al anar-hi vaig descobrir que si que hi havia persones fora de serie, la majoria de les quals no corrien, tampoc paraven, estaven a l'organització, als avituallaments, animant, solventant incidències, encoratjant-nos, transmeten passió per l'atletisme de llarga distància, sense espectaculars operacions de marketing, sense bosses del corredor que justifiquin un elevat preu d'inscripció,  sense les coses supèrflues a córrer, amb autenticitat.
Aquesta serà la meva tercera participació, he aprés que la gent del més normal, com tu i com jo, pot fer les coses més extraordinaries, persones a qui els agrada superar-se, no deixem de córrer contra el cronometre, sobretot el que controla el temps en que fem realitat els somnis.

2 comentaris :

  1. La veritat és que si ho acabes ja ets un superhome, jo només de pensar-ho ja estic cansat tot i que potser algun dia m´agradaria probar-ho. Admiro la força mental que teniu i molta sort per quan la fagis.

    ResponSuprimeix
  2. Moltes gràcies Tati, ja tinc ganes de ser-hi, si tot va bé serà la meva novena cursa de 100 o més km, cada vegada és un nou repte.

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per comentar!