Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/01/12 Estiraments

Si ha ha una part imprescindible, en la rutina d'un esportista, independenment de la disciplina que practiqui, és fer estiraments. 
Reconec que al gimnàs, faig els justos, és al arribar a casa on m'agrada fer-los, ho tinc com un hàbit, arribar i estirar, inclús faig alguna sessió llarga d'estiraments desenvolupats juntament amb el fisio.
A continuació us copio un text al respecte, de Jordi Gonzalez, triatleta de llarga distància (IronMan)  i entrenador de la secció de  triatló del Club Aquàtic Xaloc:
La gran importància que tenen els estiraments després de qualsevol sessió d’entrenament; ens ajuden a recuperar el múscul i el preparen per l’entrenament següent. Si veiem que anem curts de temps, és preferible retallar l’entreno i realitzar els estiraments ben fets, sé que tenim tendència a fer el contrari i normalment el que es sacrifica primer són precisament els estiraments, però la meva experiència en aquest sentit recomana fer sempre els estiraments, si hi ha alguna cosa de la que podem “abusar” és d’això i de la “tornada a la calma” després de la sessió d’entreno, aprofiteu aquests moments per relaxar-vos i gaudir de la feina feta!

Entrades relacionades:

Comentaris