Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/01/12 Primer bany de l'any 2012 a Sant Feliu de Guíxols

Impressionant, més de 160 persones cap a l'aigua, un munt de gent mirant, cada any som més els que donem la benvinguda a l'any des del mar.
Banyar-se l'1 de gener amb l'aigua a uns 14 graus, és tot un repte  per cadascuna de les persones que avui s'han superat, els que ho fan cada any i els que ho han descobert per primer cop, el dia acompanyava, un sol radiant, que ha fet més agradable l'estada a la sorra, tiren el coet i cap al mar.
És tot un espectacle, hi ha persones de tota mena i condició, hi ha qui s'ho pensa fins l'últim moment, hi ha qui ho té clar des fa temps, hi ha qui entra mica en mica, amb timidesa, hi ha qui corre cap al mar per endinsar-s'hi, amb decisió, hi ha qui xiscla per infondre valor, hi ha qui calla per escoltar-se a si mateix, hi ha qui és remulla i surt, hi ha qui neda fins a la boia en forma de Pare Noel que està a uns 30 metres i tothom, tothom gaudeix d'aquest esdeveniment simpàtic i divertit.
En Sergi, en Maxi i el que escriu, ens hem sortit de lo establert i  gràcies a la imprescindible suport de protecció civil, hem nedat una mini travessia de 800 metres per inaugurar l'any.
Article en el Diari de Girona, referent a la jornada d'avui i als orígens del primer bany de l'any a Sant Feliu de Guíxols.

Entrades relacionades:

Comentaris