Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/01/12 Olot-Banyoles. Del riu a l'estany

Quines ganes que arribes aquest dia, sobretot per la companyia, en Xavier, coneixedor expert del terreny i pel recorregut d' Olot fins a Banyoles, realment engrescador. 
Tenim 6 avituallaments, estratègicament guardats i distribuïts al llarg del camí, la ruta estudiada, no volem imprevistos, sempre ens preparem pel dolent, pel que és bo, no cal preparar-se, ja ho sabem gaudir.
Només començar apunten maneres, -3ºC i pujada, tot llueix per la gebra, el baf és  visible, el cruixit de les herbes glaçades sona  sota el nostre pas, la humitat ve amb nosaltres, l'asfalt patina, el sol surt amb ganes, ens vol acompanyar en la nostra petita aventura d'avui.
Hi ha moments per riure, per comentar anècdotes, per gaudir de la música que fan els nostres passos i respiració dintre el silenci del bosc, per volar en les baixades, per patir alguna pujada, per fer acrobàcies per travessar el riu Ser, per córrer més ràpid que el temps, per gaudir el sol a la pell, per quedar embadalit pel paisatge, per ser presa de la mirada encuriosida dels animals que trobem al nostre pas, per gaudir de la vista de l'estany, com un preuat tresor, per deixar-nos endur per l'ara i el aquí, quan fas el que t'agrada, no cal res més, ho tens tot i t'oblides de la resta del món, ets l'amo de tu mateix i disfrutes el que t'envolta.
Han estat uns 40 km, fets en 5h41', quina millor manera de retornar al cos, les 4.301 calories que ha gastat, que un bon dinar, és el millor fi de festa.
Àlbum de fotos

Comentaris