Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/01/12 Efectes secundaris de la tendinitis tibial posterior

Ferides i fantasmes. Obra de Rossana Zaera
Després de 10 setmanes de poder tornar a córrer, de superar la tendinitis del tibial posterior dret, l'estat de forma està refet, la recuperació ha anat millor del que ningú  esperava, l'ultrafons torna a fluir, amb molt de compte, sota supervisió metge, he pogut fer a les 4 setmanes, les 6 hores de Calella, a les 6 setmanes les 24 hores d'atletisme i a les 8 setmanes Olot-Banyoles, apart dels entrenaments, sense cap tipus de complicació, més que una petita molèstia, que no va i  segons els especialistes no anirà a més,  es quedarà formant part de mi. Tan sols és una punxadeta, en fred i sobretot al conduir, és el peu de l'accelerador, res que m'hagi d'amoinar.
El que si queda com efecte secundari, és el que anomeno, el fantasma de la lesió, de cop i volta, sobretot abans de començar una distància llarga, en moments difícils,  em ve al cap la lesió i com si fos un fantasma, apareix el dolor, per uns segons, fins que poso les coses al seu lloc, recordo que estic recuperat i se'n va com si res.
Anys enrere, en més d'una ocasió m'havia contracturat alguna costella fent bicicleta de muntanya, fa poc un conductor egoista, d'aquells que pensa que val més la seva pressa, que la vida d'algú altre, casi m'envesteix, sobreposat a l'ensurt, al pensar en les possibles conseqüències, per uns instants sentia el dolor de les costelles trencades.
Aquesta ombra o fantasma, és un petit recordatori, en el fons és bo, no s'ha d'oblidar mai el dolent o el dolor, per aprendre cara el futur. 

Entrades relacionades:
29/04/11 Tendinitis del tibial posterior dret
27/05/11 Estat de la tendinitis del tibial posterior dret
21/10/11 Tinc fam d'ultrafons
08/11/11 Lesió superada

Comentaris