19/01/12 Efectes secundaris de la tendinitis tibial posterior

Ferides i fantasmes. Obra de Rossana Zaera
Després de 10 setmanes de poder tornar a córrer, de superar la tendinitis del tibial posterior dret, l'estat de forma està refet, la recuperació ha anat millor del que ningú  esperava, l'ultrafons torna a fluir, amb molt de compte, sota supervisió metge, he pogut fer a les 4 setmanes, les 6 hores de Calella, a les 6 setmanes les 24 hores d'atletisme i a les 8 setmanes Olot-Banyoles, apart dels entrenaments, sense cap tipus de complicació, més que una petita molèstia, que no va i  segons els especialistes no anirà a més,  es quedarà formant part de mi. Tan sols és una punxadeta, en fred i sobretot al conduir, és el peu de l'accelerador, res que m'hagi d'amoinar.
El que si queda com efecte secundari, és el que anomeno, el fantasma de la lesió, de cop i volta, sobretot abans de començar una distància llarga, en moments difícils,  em ve al cap la lesió i com si fos un fantasma, apareix el dolor, per uns segons, fins que poso les coses al seu lloc, recordo que estic recuperat i se'n va com si res.
Anys enrere, en més d'una ocasió m'havia contracturat i trencat alguna costella fent bicicleta de muntanya, fa poc un conductor egoista, d'aquells que pensa que val més la seva pressa, que la vida d'algú altre, casi m'envesteix, sobreposat a l'ensurt, al pensar en les possibles conseqüències, per uns instants sentia el dolor de les costelles trencades.
Aquesta ombra o fantasma, és un petit recordatori, en el fons és bo, no s'ha d'oblidar mai el dolent o el dolor, per aprendre cara el futur. 

Entrades relacionades:
29/04/11 Tendinitis del tibial posterior dret
27/05/11 Estat de la tendinitis del tibial posterior dret
21/10/11 Tinc fam d'ultrafons
08/11/11 Lesió superada

Comentaris