Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/01/12 Minves de gener en caiac

Navegar amb el caiac, el mes de gener és un luxe, en un escenari ideal, el litoral que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar, hi he navegat mil i un cops, sempre hi trobo un detall nou.
Aquests dies el nivell de l’aigua del mar se situa en el seu mínim anual. Això fa que a la costa aflorin les vores de les roques amb les algues, que aparegui alguna punta de roques, que normalment no es veuen. Són les minves de gener, que s'acompanya de mar tranquil.
Ha estat una sortida plàcida, notant la densitat del mar, al empènyer el caiac amb cada palada, el camí d'anada ha estat de plena calma, durant uns minuts he volgut sentir la mar, he deixat de palejar, per perdre l'inercia, fins que anava al ritme en què em gronxava l'anar i venir de les onades, el vent suau juntament amb la remor de l'aigua, han estat música, no s'escoltava res més.
Practicament sol al mig del mar, de tornada, degut al vent, hi havia marejol, el suficient per a poder recolzar la pala en les ones i impulsar el caiac amb força, per tenir una mica més de velocitat.

Comentaris