Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/05/11 Trailwalker 2011. Nou fitxatge per l'equip

Nova incorporació a l'equip Xino-Xano: caminant per la pau. En Sergi Piquer, fa poc ha fet la Marató de Sables i ara farà la Trailwalker.
Sóc una persona afortunada, no precisament, per la tendinitis que no em deixa participar, sinó per comptar amb bons amics, qui sinó et diu que si, a una caminada de 100 km, sabent-ho només 85 hores abans de la sortida, amb tot el trasbals, que això implica, estat físic, família, compromisos socials i altres. Fer menció a l'Andreu Just i el Pere Alsina, que tot i que els anava fatal per molts motius, es van mostrar disposats a fer-ho.
Tot per culpa meva, la tendinitis, no em deixa fer-ho amb mínimes garanties d'acabar, no puc ser egoista i pensant en el millor per l'equip, he decidit, aconsellat pel metge, de no fer la Trailwalker, us asseguro que la decisió no ha estat fàcil, ha costat, han estat molts mesos, preparant-ho tot, buscant idees per recaptar els diners necessaris, tocant portes aquí i allà, de maldecaps, ara s'esvaeix, no puc dir que no estigui trist, ni que no haguin caigut llàgrimes d'impotència, tot per un mal gest, per patinar en un escaló, quina xorrada, sempre igual, faig coses que porten el meu cos més enllà del limit, més enllà de lo aconsellable i en la situació més absurda apareix la lesió, que hi farem, per sort només és una tendinitis i només un repte.
Tot el que he viscut en els últims mesos ha valgut molt la pena, he aprés molt, m'he divertit com mai, compartint quilometres, e-mails amunt i avall, reunions al voltant d'un dinar..., sóc una persona d'esports solitaris, amb molta gent però de participació individual, és el primer cop que he fet una cosa com equip de 6 persones, ha estat tota una experiència, que tinc ganes de repetir, gràcies als membres de l'equip: Maria Carme Tuneu, Maria Garcia, Lluís Tuneu, Jordi Pratdesaba i Lluís Pratdesaba per ensenyar-me tant.
Fa temps que he aprés que un final, no és més que un nou començament.
Sort i a disfrutar amics!!!

Comentaris

  1. Et trobarem a faltar durant el trailwalker... Ànims i a fer recuperació i el que calgui per estar a punt per l'ironcat!!!

    ResponElimina
  2. Jo si que us trabaré a faltar, ara qui parlarà sense dir res i sense callar ni sota l'aigua, us haure de trucar!!

    ResponElimina
  3. Quim, et trobarem a faltar! Però hi haurà lloc a la Camper, podries venir-hi!!! Ànims i que la recuperació sigui ràpida i puguis continuar com sempre!

    ResponElimina
  4. Gràcies Lluís, l'oferiment és tentador, he revisat el reglament i diu: Tant a la sortida com a l’arribada l’accés serà lliure per a aquelles persones que hi vulguin accedir com a visitants, però a la resta de punts de control únicament podrà accedir-hi l’equip de suport de dues persones i un vehicle.
    Vist lo vist, millor que no emboliquem la troca.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!