Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/05/11 Travessia Guixolenca, el tastet

Una de les tasques més agradables de preparar un esdeveniment esportiu, és provar el recorregut, ho hem fet la part organitzadora de la Travessia Guixolenca, Neda el Món i el Club Aquàtic Xaloc.
Poc abans d'iniciar la nedada, va venir un acompanyant d'última hora, el sol, estava pletòric, va decidir llevar-se tard i estar amb nosaltres.
Els 5.350 metres, els vam fer molt còmodes, entre riuries, el mar ens feia disfrutar amb les seves onades, com quan de nens anem a la platja i hi ha onades, ens fiquem al mar, perquè cada una ens aixequi i a jugar amb elles.
Envoltat d'amics, encara és disfruta més, a l'embarcació de suport, en Bernat Pescaire com a patró, la Mónica Campaña i en Josep Vidal fent un munt de fotos que en propers dies penjaré, a l'aigua 6 nedaddictes.
El recorregut on discorre la travessia, és el tram que més vegades he navegat amb el caiac, no em cansa, sempre hi trobo algun detall nou, que em crida l'atenció, nedant a més, pots veure l'espectacular fons marí, bancs interminables de peixos, de petits i de grans; a uns 1.000 metres de l'arribada, hi ha el freu, passes entre roques a dreta i esquerra, amb una vida aquàtica impressionant quan mires avall i al mirar endavant, el port de Sant Feliu de Guíxols.
El millor de nedar en aigües obertes, no és veure el mar, ni el que conté, ni el que l'envolta, és viure'l plenament amb els cinc sentits, notar el tacte de l'aigua a cada braçada, veure la gran massa blava, escoltar el silenci ensordidor de les onades, sentir l'olor tan especial que té i que sigui tan teu que fins i tot tens gust a sal i no et molesta.
Podeu trobar informació de la Travessia Guixolenca a: Neda el Món

Entrades relacionades:
31/05/11 Travessia Guixolenca, el tastet. Vídeo
15/06/11 Travessia Guixolenca, el tastet. Fotos

Comentaris