Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/05/11 Trailwalker 2011. Moltes gràcies

Ha costat, però ja ho tenim, semblava difícil, no ha estat un camí fàcil, recaptar els 1.500€, per a projectes solidaris i poder participar en la Trailwalker.
Durant aquest recorregut, en que s'ha fet tot el que, com equip, s'ha cregut viable, amb errors i encerts, però sempre amb moltes ganes de tirar-ho endavant, hem tingut la sort de tenir ajudes, d'institucions, d'organitzacions esportives, d'empreses, d'amics, de persones anònimes que han fet possible arribar a aconseguir els diners, al moment d'aquest escrit, sinó hi ha algun ingrés d'última hora, són 1.831€, ho podeu veure a la pàgina de l'equip Xino-Xano: Caminant per la pau.
Era el tema que més m'ha dut de corcoll, ara ja està, no amagaré que la qüestió m'ha ratllat una mica,  independement de la caminada, el pensar a qui anava destinat aquests diners i el que es podrà fer amb ells, ja fa que hagi valgut la pena, a continuació hi ha el vídeo, que he mirat unes quantes vegades, per recordar el veritable motiu de tot plegat.
Donar gràcies a totes les persones, que d'una manera o altre, han fet possible que anem a fer aquesta aventura que serà la Trailwalker, que ja tenim a tocar, només falten 3 dies.  Moltes, però que moltes gràcies a tots!!!
Ara ens toca  fer l'única part que ens falta per cumplir del nostre compromís:  Fer el possible i si cal l'impossible, per aconseguir fer el recorregut de 100 km, en menys de 36 hores.

Comentaris