Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/04/11 Excursió matutina de descobriment de la Costa Brava.

Quina millor manera de conèixer el litoral que a vista de caiac, a traves del Kayak Center Guíxols, que ha muntat la sortida, hem fet ruta de Sant Feliu de Guíxols fins a la Cala del Senyor Ramon i tornar.
Feia masses dies que no navegava amb el caiac, als 5 minuts, ja sentia els motius que fan que m'agradi tant, poder gaudir de la costa, palada a palada, sense el soroll d'un motor, sense l'estres de la pressa, estant sentat a sobre el mar, sentir la força de les onades al cos, mentre el seu anar i venir et bressola, és el que fa que t'enganxi, per això la majoria de gent que ho prova, repeteix.
Aquesta sortida tenia més d'un motiu, el primer anar amb amics, el recorregut, en gran part, coincidia amb la I Travessia costa Guixolenca que és farà el 19 de Juny, només d'imaginar-ho, em venien ganes de començar a nedar, veia l'aigua transparent, la riquesa en la flora marina i un munt de peixos, espectacular.
Al sortir de port, ja ens hem trobat la mar de fons, que ha fet divertida la sortida, a la tornada la tramuntana agregalada, ens ha fet obsequi d'un mar mogut amb onades de les que fan ficar els 5 sentits a la navegació.
La travessa l'he compartit en la seva totalitat amb l'Omar Masana, amic nedaddicte, que ha descobert, aquest part del nostre patrimoni natural, no hi ha res millor que veure el paisatge de nou per primer cop.
Àlbum de fotos

Comentaris