Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/05/11 Xesc Terés quarta posició a la Outback Race (560km)

Un repte a l'abast de molt pocs, 24 inscrits, en una cursa d'autosuficiènica de 560 km, en 9 etapes, en Xesc Terés ha fet quart, impressionant, des d'aquí la meva felicitació més entusiasta i la meva admiració a tots els participants.
Aquesta cursa, si que és per a escollits, l'ultima etapa és de 128 km, a Austràlia, ha de ser increible, les fotos de la web de la Outback Race, fan ganes d'anar-hi. 
En Xesc Terés, juntament amb el seu germà Jaume, són gent per seguir, no només pels seus resultats esportius, que no són pocs, sinó sobretot per la seva filosofia d'entendre l'esport, practicants de múltiples curses, en que l'important és disfrutar, divertir-se a més fer el que els agrada, córrer.
Els conec de diferentes competicions, són dels que veig a la línia de sortida i quan arribo, ja estan canviats, dutxats i amb la migdiada feta, això no treu que en múltiples ocasions puguem compartir vivències i la nostra passió per l'ultrafons.
Us recomano feu un cop d'ull al seu bloc, veureu quin currículum esportiu que tenen i quina manera més meravellosa d'entendre la vida: Un mundo para vivir!!

Comentaris