Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/05/11 Duatló Rural de La Selva

Després de dies, per no dir setmanes, de preparatius, al final ha arribat la Duatló Rural de La Selva, que té lloc a Sils, una prova no regida per la federació catalana de triatló, sinó pel saber fer i el bon rotllo, que impregnen els Makis.
L'ambient és distés, no deixa d'haver-hi competitivitat, com a qualsevol cursa, però en els detalls, la prova apunta maneres, des de la cantitat de col.laboradors que ajuden a que tot surti rodat, el circuit, mima't a cada metre, tothom entregat a que sigui una jornada esportiva de diversió.
Arribo a Sils, tot organitzat, cadascú al seu lloc, última distribució de voluntaris, van arribant els participants, alguns amb dubtes de darrera hora, d'altres que saben perfectament com funcionen aquest tipus de cursa.
La sortida, va ser, el moment més emocionant, em van venir ganes de sortir corrent amb ells, però estava per un altre propòsit, anar a regular el trànsit, més o menys a la meitat del recorregut en btt i desmuntar la paradeta un cop acabada la duatló.
És tot un luxe poder estar en una prova com aquesta, el proper any, més i millor.

Comentaris