Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/05/11 Trailwalker 2011. Gafarrons

Els Gafarrons , amics de la caminada Aiguafreda - Sant Martí de Centelles, ens han ingressat 300 € que provenen de la Caminada de St Martí de Centelles i de la Caminada d'Aiguafreda: 0,10€ de cada inscripció a cadascuna d'aquestes caminades s'han destinat a Intermón Oxfam a través del nostre equip. Moltes gràcies a els Gafarrons i a tots els caminadors, que vau fer possible d'aconseguir-ho.
Aquesta associació és el resultat de la fusió dels antics Amics de la Caminada de Sant Martí de Centelles i un grup d'amics i caminadors d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, que amb motiu dels 1100 anys del naixement d'ambdós pobles varen organitzar, conjuntament amb els seus respectius ajuntaments, una sèrie d'actes lúdics i esportius entre els quals hi havia la 1a caminada d'Aiguafreda, la 1a pedalada popular i el torneig de futbol base entre moltes altres activitats portades a terme durant aquest any.
Cal dir que aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre, que no té socis, però sí un bon nombre de col·laboradors, que fan possible dur a terme les seves activitats.
Organitzen diferents activitats durant tot l'any:
- 9 de gener de 2011: Caminada per recollir el Pessebre
- 6 de març de 2011: Caminada de Sant Martí de Centelles
- 10 d'abril de 2011: Caminada d'Aiguafreda
- 4 de juny de 2011: Caminada Nocturna
- 12 de juny de 2011: Caminada "caminem per esbargir-nos" de l'AFMMO
- 11 de desembre de 2011: Caminada per portar el Pessebre

Comentaris