Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/05/11 Capvespre amb caiac

Navegar amb el caiac, quan acaba el dia és un plaer pels sentits, un luxe, ara els dies ja són prou llargs, per poder fer-ho, després de treballar, tot el dia de bòlid i a la fi... arriba la calma, la serenor del mar, és molt relaxant, mentre la llum va minvant, les onades es tornen planes i el vent va a dormir, només amb la companyia del mar, sense parlar, però diguent-ho tot, com bons amics, que es coneixen bé i poden compartir, una cosa tan difícil com és, el silenci.
No importa que sigui molta estona o poca, ni gaire distància, ni el ritme que vagi, ni cap a on, l'únic important és assaborir cada palada, notar com el caiac llisca sobre el mar, notar que per sota hi ha un munt de vida.
L'olor de sal, el so harmoniós de les onades, el moviment imparable del mar, l'encís de peixos i aus, et fan entendre lo petits que som, lo gran que és la natura i ajuda a posar cada cosa al seu lloc.

Comentaris

  1. Es un home molt afortunat aprofita-ho tant com puguis
    Aqui a la Selva ens hem d acontentar amb els "tigres" dels estanys

    ResponElimina
  2. Tens raó sóc afortunat, intento fer el que m'omple.
    A la que torni a entrenar, tinc l'intenció de fer tirades llargues, per l'estany, tinc gravat el moment màgic en que desperta el dia i amb ganes de tornar-ho a viure.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!