Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proper gran repte el 09 i 10/07/11 Isostar Desert Marathon

Mentre faig front a la recuperació física,  per recuperar la motivació  em marco nous objectius,  perquè sempre hi ha un nou repte, una nova il.lusió.
Quines ganes que tinc de desert, em té fascinat, envadalit,  captivat, des de fa anys, aquest juliol fan una cursa d'ultradistància, uns 110km, aprop de casa, a menys de 400 km, s'ha d'aprofitar, a Los Monegros, l'extensió desèrtica més gran d'Europa, Isostar Desert Marathon.
Serà durant el mes de Juliol, començarem a les 12 del migdia, l'hora de sortida marca caràcter. Serà una cursa diferent, un repte dels durs de veritat, al quilometratge, ja complicat, s'hi ha d'afegir la temperatura extrema, l'autosuficiència alimentaria i córrer en un medi, fins ara, desconegut, serà un bon tastet de desert.
L'únic que em fa por, molta por, pànic, és que m'agradi massa, fa temps que un dels meus projectes és anar a fer una cursa per etapes al desert, una mica més de 3.000 motius, en forma d'euro, fan que m'ho prengui en calma, vull estar ben preparat per anar-hi i fruir al màxim.
Galeria virtual de fotos de Fernando Gonzalez Seral. 
Com diuen ells: "el peor momento, el peor lugar"!!!

Entrada relacionada:

Comentaris

 1. bones Quim,primer de tot felicitats per trail oxfam, del tema lesio desgraciadament en se una mica i val mes recuperar be tot i que costi renunciar a fer alguna prova.La nostre gran sort es que cada any les proves hi seran.El desert ENGANXA o sigui que ...... una abraçada!!!!! (i paciència)

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Lluís, no saps la de ganes que tinc a aquesta prova, des que la vaig veure anunciada per primer cop, que vaig pensar que si o si, em serveix de motivació per fer bondat i recuperar-me de la lesió amb una bona motivació.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies Lluís, ara toca el repte de recuperar, tinc la sort que faig moltes coses i distret hi estic una mica.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!