Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/12/10 24 hores d'atletisme. Fotos, vídeos i reportatges
Només fa 10 dies, sembla que hagi passat molt temps, es l'il.lusió de tornar-hi, vaig deixar el llistó suficienment amunt, per tenir ganes de superar-lo de nou, tot i que aconseguir-ho es el de menys, l'important es el camí, que faré per arribar a la propera edició.
Fer 154 km, es més del mai m'havia atrevit a somiar, els límits, només serveixen per marcar un nou punt de partida, quan més m'acosto al meu límit, més s'allunya.
He trobat un munt de fotos, més d'un miler, n'he fet una tria, unes 200, no surto només jo, que estic molt vist, en la selecció, intento explicar-vos amb imatges, el que van veure els meus ulls, durant les 24 hores, l'ambient, els companys, els amics, els que només amb una mirada ens enteníem....
El vídeos són gràcies a Ultrawalking,  web d'ultrafons, que no podeu deixar de visitar. Les fotos, gràcies a l'esforç de molta gent, podeu trobar tots els àlbums complets a la pàgina de les 24 hores d'atletisme.
Vídeos emesos a Cuatro: Reportatge presentació i reportatge de l'arribada.
 

Entrades relacionades:
18/12/10 24 hores d'atletisme. Crònica
20/12/12 Més enllà de les 24 hores d'atletisme 
 

Comentaris