Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/12/10 Dóna sang, reps molt més del que dónes

Fa poc he anat a donar sang, habitualment, m'agrada fer-ho a les unitats mòbils, que es desplacen per la nostra geografia, per contribuir a que segueixin venint als nostres pobles, no per mi, sinó pels que d'altre manera no ho poden fer. 
Per temes d'agenda, he hagut fer-ho al centre fix de l'Hospital Dr. Josep Trueta, tenen aparcament i un horari ampli que ho fa molt pràctic.
Tinc el dret de poder donar i el deure com a persona sana de fer-ho, a més les reserves del meu tipus de sang, estan molt baixes, sempre he tingut molt clar que l'únic banc en que val la pena invertir es aquest, el banc de sang.
Només són 20 minuts del teu temps i no pots rebre més, per menys:
- Et fa sentir bé, donar una part de tu, tant íntimament teva, com es la sang, et fa ser més conscient de la grandesa i la fragilitat de la vida.
- Et fan sentir mimat i cuidat, abans, durant i després de la donació.
- Et conviden a esmorzar o berenar.
- Et donen un obsequi per correspondre al teu civisme i solidaritat, ara es un núvol d'idees, una pissarra per enganxar a la nevera i fer-ho servir com a eina per a produir iniciatives, mitjançant pluja d'idees o "brainstorming", aquest es, en part, el sistema, en que surten els escrits d'aquest bloc.
- Desde fa un un parell d'anys que l'obsequi es desenvolupat per La Fageda, projecte integrador, dels que saben sumar, treballen amb gent amb altres habilitats i els fan treure el millor d'ells mateixos, m'agrada poder aportar el meu granet de sorra a aquest projecte tant maravellos.
- Al cap de pocs dies, reps una carta a casa, amb una analítica.

Comentaris