Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/12/10 24 hores d'atletisme. Crònica i fotos

Les 24 hores, no es desenvolupen en un paisatge idíl·lic, es una pista d'atletisme, de 445 metres +/-, dura per les articulacions, que és mala cosa, ni està perduda en un lloc remot, és a Barcelona ciutat, a tocar la Meridiana, el que si que té es un caliu humà fora de serie.
Començant pel fet, que es fa a favor de la Marató de TV3.
Des de l'organització, els corredors.cat i voluntaris, que cuiden tots els detalls, ets sents mimat a cada moment, es desviuen pels corredors; els companys de cursa, un grapat  de somiadors, dels que creuen que si vols, pots, dels que tot i ser contrincants, ens animem l'un a l'altre en els moments baixos; els familiars i amics d'aquests, que només a canvi d'un somriure, et donen força, t'animen, et fan sentir especial, únic, de la família.
Des de aquí, el meu espai, donar les gràcies a tots el que m'heu ajudat, amb el vostres missatges d'ànim, abans de la cursa o durant, jo he mogut les cames, però qui ajuda a bategar el cor amb més força, sou vosaltres, una especial menció, a Sergi Manero, amic, correcat i company de club, a més d'estar com a voluntari de l'esdeveniment, m'ha cuida't, ajudat i encoratjat com ningú. Moltes gràcies.
154,521 km,  la distància que hi ha per carretera de Figueres a l'aeroport del Prat, ho he fet jo i em costa de creure, es la distància més llarga que he fet fins ara en una sola jornada, casi 347 voltes, a la pista d'atletisme de Can Dragó.
Independentment del resultat, ser a línia de sortida, d'una cursa de com aquesta, fa campions a tots els participants. Enhorabona companys!

Entrades relacionades:

Comentaris

  1. http://perepeterpan.blogspot.co20 de desembre del 2010, a les 15:31

    Ostia Quim! , no se que dir-te tiu! FELICITATS, a disfrutar del moment. tot i que aquest moment es fruit de molta feina, entrenament fisic i mental..... i que en 24 h poden pasar moltes coses. Que menjes?, Que fas amb la xicota?....Que?? Que??.... Enorabona pel repte aconseguit, que se li tenies moltes ganes.
    Estas marejat despres de tantes voltes?
    Ara si que ets tot un corredor de ELITE.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Pere, tens raó, es fruit de molt de treball, planificació, esforç i entrenaments. Si estic a l'ELIT......... no pels resultats que aconseguiexo, ni pel que fag, sinó pels amics que tinc que m'ajuden, com tu.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!