Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/12/10 Trailwalker 2011. Un gran repte, del que pots formar-ne part‏

Benvolgut amic/amiga

El motiu d'aquest escrit és el fet de voler-te fer partícip d'una gran festa solidària/esportiva que tindrà lloc properament, el 7 i 8 de maig del 2011. Es tracta de la TrailWalker, una marxa de 100 quilòmetres que organitza Intermón Oxfam amb la finalitat de recaptar fons pels seus projectes solidaris.

Formo part d’un equip però, per a poder participar-hi, necessitem la teva ajuda, hem de recaptar 1.500 €, m'agradaria molt que tu en fossis part, fent una aportació, no cal que sigui gaire gran, ni molts diners, com exemple, jo hi posaré el que m'estalviaré, aquest mes, de no anar a  la peluqueria, pensa que l'inmens oceà, el formen milions de gotes, siusplau, siguis tu, l'aigua d'aquest projecte.

També pots fer difusió d'aquest escrit a tothom que vulguis: amics, familiars, coneguts, entitats... Necessitem la col·laboració de quanta més gent millor.

Per la nostra banda, l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau, format per la Maria Carme Tuneu, la Maria Garcia, el Lluís Tuneu i el sota signant, Joaquim Verdalet, ens comprometem a fer tot el possible i si cal, l'impossible, per aconseguir aquest repte de fer els 100 quilòmetres, en menys de 36 hores.

Pots fer el teu donatiu a  Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau i pots seguir les nostres vivències relacionades amb el TrailWalker a través dels nostres blocs: Ultraquim i 4potes.

Per a més informació sobre aquest desafiament físic i solidari, no dubtis en consultar la pàgina oficial Intermon Oxfam

Moltes gràcies.

Comentaris