Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/12/10 Trailwalker 2011. 1ª trobada equip XINO-XANO Caminant per la pau

Em posat cares a  tot l'equip, XINO-XANO: Caminant per la pau, que farem la Trailwalker, del proper mes de maig.
Encara no ens coneixem tots, la veritat, es que hi haurà, molts més equips, de més ràpids, però amb més ganes i il.lusió que nosaltres, cap.
Com el que el camí, es fa al caminar, que millor, que per la 1ª trobada, que fer una mica de senderisme, de la mà, de la Carme i en Lluís, ens porten a descobrir territori, per la plana de Vic, indrets tant espectaculars, com Sant Martí Xic, la riera dels Sorreigs i Santa Perpetua.
Es una ruta assequible, fàcil de seguir, ben indicada, amb agradables sorpreses a cada poc, de vegades no cal anar gaire lluny, ni fer grans desnivells per gaudir de vistes espectaculars. 
Són casi 24 km, entre la fred, que es feia sentir, al cruixir de les herbes glaçades, sota el nostre pas, el solet, que buscàvem a cada moment, i la bona companyia, es fa realment curt.
Com tota bona activitat, ha d'acabar amb un bon dinar, aquí arriba l'equip de suport, es el moment de tocar de peus a terra, es  difícil d'aconseguir els 1.500€ de donatius, per accions solidaries, per a poder participar, surten noves idees, concretem les velles, el camí per aconseguir els diners es presenta dur, però no per això el deixarem de fer.  
Pots fer la teva aportació a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Comentaris