Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/12/10 24 hores d'atletisme. Pròleg

S'acosta, un nou repte, un any com aquest 2010, en que m'he divertit com mai, havia de tenir un bona cloenda.
Serà aquest dissabte, com diuen els organitzadors: es tracta d'una prova només a l'abast d'uns quants. No tots s'atreveixen a plantejar-se un repte com a aquest. 24 hores avançant quilòmetre a quilòmetre, volta a volta, pas a pas!! Falta afegir, que la prova es desenvolupa en una pista d'atletisme, d'uns 400 metres.
Des que un amic, me'n va parlar, fa mesos, que en tinc moltes ganes, es un repte mental, lluitaré contra mi mateix, contra el desànim, la fatiga de fer voltes i voltes en un espai tant petit, el cansament, el dolor del cos, les pròpies pors i les col·lectives.
Hi vaig amb diferents objectius:
El primer, més important i prioritari es passar-ho bé, ajudant una bona causa, La Marató de TV3.
El segon, es estar les 24 hores en moviment, corrent el màxim d'hores que pugui, caminaré el menys possible.
El tercer, aconseguir fer un mínim de 100 km, per tancar aquest 2010 amb 5 proves de 3 xifres, de 100 km o més.
El quart, el més difícil d'aconseguir,  per ritme i duresa de la prova, no crec que ho faci, però no per això ho deixaré d'intentar, es superar els 142km i 210 metres, que es la distància en una sola etapa, més llarga que he fet mai.
Aquesta cursa la  puc córrer amb tots vosaltres,  el vostre suport, marcarà la diferència, podeu enviar missatges d'ànim, diguen el que vulgueu, el que se us passi pel cap, per mi i pels altres participants, al fòrum de correcats, us heu de registrar, però es gratuït i un moment.
Per la meva part, quan no pugui córrer, caminaré, quan no pugui caminar, m'arrastraré, quan no em pugui arrastrar amb les mans o faré amb el cor que entre tots feu bategar.

Comentaris